Kuidas vabaneda väikseks jäänud, ära tüüdanud või kulunud rõivastest?

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas vabaneda väikseks jäänud, ära tüüdanud või kulunud rõivastest?
Kuidas vabaneda väikseks jäänud, ära tüüdanud või kulunud rõivastest? Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Oma elu esimesed Armani originaalteksad võib saada ... Kohalast metsast. Täiesti tasuta. Täpselt nii juhtus hiljaaegu, kui seenelised leidsid metsa alt lademete viisi kottides ja kastides rõivaid ning jalanõusid, mis keegi arutu oli sinna sokutanud. Ülearusest riidekraamist vabanemiseks on märksa mõistlikumaid ja lihtsamaid viise.

Olgu öeldud, et need rõivahunnikud ei jäänud metsa vedelema: tublid naised kutsusid abilised ja korjasid riided kokku, viisid koju, pesid puhtaks ja jagasid laiali inimestele, kel neid vaja. Säästeti loodust ja rõõmustati kaaskodanikke.

Kel pole enam tarvis riideid, mis on aga täiesti kandmiskõlblikud, sel tasuks neid hakatuseks pakkuda sõpradele, müüa kirbukal või ostu-müügi-veebikeskkondades või siis annetada heategevus- ja taaskasutusorganisatsioonidele, kes aitavad rõivaile uusi omanikke leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles