Legendaarse bändi trummar pani pillid müüki

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummar Jüri Levo on pannud oma trummikomplekti müüki.
Trummar Jüri Levo on pannud oma trummikomplekti müüki. Foto: Jüri Levo

Võsu kultusrahvabändi Poisid Tumepunased trummar Jüri Levo on müüki pannud teda aastakümneid teeninud Sonori trummid. Mees tunnistas, et teeb seda raske südamega, aga need vajavad uut müdistajat. “Aeg on niikaugel, et olen pensionil ja enam ei mängi. Ka järeltulijatest mängijaid ei ole. Pensionäril on, olgem ausad, raha vaja,” nentis Levo.

Trummar rääkis, et komplekt käis temaga laval juba siis, kui tulipunastest poistest said tumepunased. “Mängisin nendega mitu head aastat. Legendaarsemad peod ikka jäävad Võsu Neptuni aegadesse,” märkis muusik. Küllalt tihti tahtsid vines tüübid trumme lüüa, kuid kord juhtus, et taldrikute pihta löödi nii tugev pauk, et need lendasid põrandale laiali. Eks pille niisutati ka kangema kraamiga.

Jüri Levo on pannud trummikomplekti alghinnaks ligi 600 eurot. “Minu jaoks on see hind õiglane, aga kui saan nende eest 500, siis on hästi müüdud,” märkis ta. Tal loodab, et trumme ei osta nende fänn, kel palju raha ja kes jätab pillid toanurka seisma. “Ikka mõni noor, kes teeb punti,” on Levo soov.

Aastal 1947 alustanud Poisid Tulipunased on aja jooksul vahetanud nimevärvi tumepunase vastu, ent nende vokaal-instrumentaalmuusika on olnud tantsukeerutajatele alati kuum.

Bändi Poisid Tumepunased liikmed.
Bändi Poisid Tumepunased liikmed. Foto: Internet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles