Rakvere võrkpallurid harjutasid platsil kokkukõlamist

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi hooajaeelne ettevalmistus kulmineerus mängudega Kuressaare spordihoones. Järgmisel laupäeval alustab meeskond mänge juba Credit24 meistriliigas.
Rakvere Võrkpalliklubi hooajaeelne ettevalmistus kulmineerus mängudega Kuressaare spordihoones. Järgmisel laupäeval alustab meeskond mänge juba Credit24 meistriliigas. Foto: Rakvere Võrkpalliklubi

Eesti ja Läti võrkpalliklubide ühise Credit24 meistriliiga hooajaks valmistuv Rakvere Võrkpalliklubi mängis Tartus ja Saaremaal mitu tugevatasemelist treeningmängu.

Läinud nädalalõpul peeti Tartu turniiri raames neli kohtumist, milles vannuti esmalt alla Soome meistriliiga mullusele neljandale meeskonnale Team Lakkapääle 0:3 (-18, -22, -29) ja seejärel Tartu Bigbankile 1:2.

Kolmandas matšis saavutati 3:0 (27, 17, 16) võit Balti liiga eelmise hooaja finalisti Pärnu Võrkpalliklubi üle. Peatreener Andres Toode käe all mängivatest palluritest hoidsid rünnakuteravust üleval Markus Uuskari 11, Joonas Popman üheksa ning Taavi Nõmmistu ja Karl Maidle võrdselt seitsme punktiga.

Lõpetuseks tunnistati turniiril üllatuslikult täisedu nelja võiduga esikoha pälvinud Riia Tehnikaülikooli 2:1 paremust.

Eile ja täna mängis Rakvere VK Kuressaares. Avapäeval kaotati 0:3 (-22, -15, -19) valitsevale Balti ja Eesti meistrile Saaremaa Võrkpalliklubile ning seejärel samuti 0:3 (-22, -21, -19) Läti eelmise hooaja kullaomanikule Jekabpilsi Lušile.

Pühapäeval toimunud turniiri kolmandas kohtumises Soome eelmise hooaja veerandfinalisti Raisio Loimuga tuli vastu võtta 1:2 kaotus.

Kohapeal matše jälginud Rakvere VK president Raigo Pärs lausus, et meeskonnas on materjali piisavalt, kuid nüüd on vaja saada mängijad "kokku kõlama". "Hooaja algusele kohaselt on mäng veel krobeline. Omavigu kogunes palju," tähendas Pärs.

Credit24 meistriliiga hooaja avamängus on Rakvere VK vastaseks Riia Tehnikaülikool, keda võõrustatakse Rakvere spordihallis laupäeval, 29. septembril algusega kell 17. Mängu otseülekannet on võimalik jälgida Postimehe ja Virumaa Teataja veebist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles