Sügis haarab võimu

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm kisub sügiseseks.
Ilm kisub sügiseseks. Foto: Karl Ander Adami

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil tulemas jahe sügisilm koos sinna juurde kuuluva vihmasajuga.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Lääne- ja edelatuul tugevneb hommikuks 7–12, saartel ja rannikul puhanguti 18 m/s. Sooja on 3–7 kraadi, Kagu-Eestis langeb õhutemperatuur maapinnal kohati 0 kraadi lähedale, rannikul on sooja kuni 12 kraadi. Päeval hommikul lääne poolt alates pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib kiiresti üle Eesti. Puhub edelatuul 7–12, puhanguti 17, saartel ja rannikul 10–15, puhanguti 22 m/s, õhtupoolikul pöördub lääne poolt alates läände ja loodesse. Sooja on 9–14 kraadi.

Neljapäeva öö hakul sajab mitmel pool hoovihma. Pärast keskööd pilvisus hõreneb ning hoovihma sajab vaid kohati. Puhub lääne- ja loodetuul 7–12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 18 m/s. Sooja on 5–9, rannikul kuni 13 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub lääne- ja loodetuul 7–12, puhanguti 15, rannikul 18 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 11–14 kraadi.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, kohati võib sekka lörtsi tulla. Tuul pöördub läänekaarest kirdesse ja põhja 5–10, puhanguti 14, Liivi lahe piirkonnas 8–13, puhanguti 17 m/s. Sooja on 2–8 kraadi, maapinnal langeb paiguti 0 kraadini. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 5–10 m/s. Sooja on 8–11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles