Rakvere Maxima saab sularaha- ja kaardimaksega iseteeninduskassad

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Maxima kauplus.
Rakvere Maxima kauplus. Foto: Meelis Meilbaum

Tallinna maantee 11 asuvas Maxima kodukaupluses avatakse sel reedel nii kaardimakse kui ka sularahamaksega iseteeninduskassad. Kokku saab kauplus neli iseteeninduskassat.

Reedest, 28. septembrist alates saavad kliendid enda ostude eest tasumiseks kasutada Rakvere Tallinna maantee 11 aadressil asuvas Maximas nelja iseteeninduskassat, millest üks on sularaha ja kolm kaardimaksega. Statistika ütleb, et iga kolmas Maxima klient otsustab kasutada ostu eest tasumisel iseteeninduskassat ja usinamad kasutajad on kindlasti Harjumaal, seejärel Tartus, Võrus, Valgas ja Kuressaares. Keskmine iseteeninduses tasutud ostukorv maksab umbes kümme eurot.

Põder tõi välja, et iseteeninduskassade olemasolu võimaldab klienditeenindajatel panustada ka teistesse tegevustesse: väljapanekutesse, riiuldamisse, laos abistamisse. „Tegemist on tõeliselt tänuväärt töövahenditega mõlemale osapoolele – nii kauplejale kui ka ostjale,“ lisas ta.

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Ketti kuulub 77 kauplust, millest 54 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketid ja üks e-toidupood. Iga päev teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Jaeketti kuuluvad ka kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõigis Maxima Eesti ettevõtetes töötab Eestis ligikaudu 3 700 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles