Grossi Toidukaubad jõudis idapiirini ja avas esimese kaupluse Narvas

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross.
Oleg Gross. Foto: Marianne Loorents

AS OG Elektra avas selle kuu keskel Grossi Toidukaupade keti esimese toidu- ja esmatarbekaupade poe Narvas. Ettevõtte omaniku Oleg Grossi sõnul plaanitakse Narva rajada 2020. aasta lõpuks kokku viis kauplust.

“Narva on meil ammu olnud vaateväljas, aga läbi aastate on meile pakutud selliseid kinnistuid, mille soetamisel ei oleks me edu näinud,” ütles Gross ajalehele Kuulutaja.

Viimaste aastate jooksul on OG Elektra soetanud suurärimehe sõnul piirilinnas neli kinnistut, veel ühe asjus läbirääkimised käivad. “Kõik need kinnistud on väga heas asukohas, suurte elamurajoonide sees,” lisas Oleg Gross.

Narvas Pähklimäe tänaval uksed avanud Grossi Toidukaupade pood näitas avanädalal 63 kauplusega jaeketi ülejäänud kauplustega võrreldes väga korralikke müüginumbreid. Ettevõtja tähendas, et oma osa oli selles nii uudsusel kui ka suurel nõudlusel firma omatoodangu, eelkõige poolfabrikaatide ja toore liha vastu.

Grossi Toidukaupade kaupluste paremaks varustamiseks on OG Elektral käsil ligi 1,5 hektari suurusele pindalale uue kesklao ehitus, mille juurde rajatakse ka jaheladu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles