Tõukerattarännakule startis 30 sõitjat

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik tõukerattaretkest osavõtjaid ei piirdunud vaid Haljalast Põhjakeskuse juurde sõitmisega, vaid võttis ette pikema tee.
Enamik tõukerattaretkest osavõtjaid ei piirdunud vaid Haljalast Põhjakeskuse juurde sõitmisega, vaid võttis ette pikema tee. Foto: Vladislav Musakko

Laupäeva ennelõunal kogunes Haljala rahvamaja ette 30 inimest, et sõita tõukeratastel mööda kergliiklusteed Haljalast Põhjakeskuse juurde. Vapramad võtsid ette isegi teekonna Viru-Jaagupisse ja spordientusiast Alar Peek oli seadnud eesmärgiks läbida koguni 100 kilomeetrit.

Esimese tõukerattarännaku eestvedaja Ainar Sepnik kõneles, et esialgne plaan oli tõepoolest sõita mööda kergliiklusteid Haljalast Viru-Jaagupisse ja tagasi, kokku umbes 70 kilomeetrit. “Aga rajaga tutvudes leidsin, et peale Põhjakeskust edasi liikuda ei ole enam turvaline, sest vahepeal puudub kergtee,” nentis Sepnik.

Need, kes peale Põhjakeskust otsustasid edasi sõita, tegid seda juba omal vastutusel. Rattarännakust osa võtnud umbes 20 Saue noort liikusid koguni Haljalast Viru-Jaagupisse, puhkasid vahepeal Vinnis ja sõitsid seejärel edasi Sõmerule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles