Mees tappis eksnaise, kolme lapse ema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merje surnukeha leiti ehitusjärgus majast umbes 200 meetri kauguselt padrikust. Kohast, kuhu varem oli ladestatud ehitusjäätmeid.
Merje surnukeha leiti ehitusjärgus majast umbes 200 meetri kauguselt padrikust. Kohast, kuhu varem oli ladestatud ehitusjäätmeid. Foto: Meelis Meilbaum

Politseinikud pidasid reedel veidi enne südaööd kinni 31-aastase Madise, keda kahtlustati endise abikaasa, 29-aastase Merje tapmises. Emata jäi kolm last.

Pühapäeval võeti Madis kohtu loal eeluurimise ajaks vahi alla. Viru ringkonnaprokuratuurist öeldi eile, et mees oli oma süü üles tunnistanud.

Madise ja Merje lastest kaks käivad lasteaias, üks on kooliõpilane. Tapa valla sotsiaalhoolekande juhtivspetsialist Maarika Mändla kinnitas eile, et lapsed on hoitud. “Vallavalitsus läheb laste suhtes esindusõigust küsima ja rohkem ei saa kommenteerida,” ütles ta. Mändla sõnul ühtegi lähisuhtevägivalla teadet perekonnast omavalitsusele laekunud polnud ning pere ei olnud mitte ühegi teemaga vaateväljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles