Taavi Kilki oli Rakvere rahvajooksul parim läänevirulane

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rahvajooks toimus juba 35. korda.
Rakvere rahvajooks toimus juba 35. korda. Foto: Merly Raudla

Järjekorras 35. Rakvere rahvajooksu 10-kilomeetrise jooksudistantsi võit rändas seekord pealinna. Esikoha võitis Ilja Nikolajev, kes ületas finišijoone ajaga 31.44. Pjedestaalile mahtusid veel Kohtla-Järve jooksja Dmitri Aristov (34.04) ning Rakvere mees Taavi Kilki (34.09).

Esikaheksa ülejäänud kohad hõivasid Cris Poll (Kadrina), Maido Hermsalu (Tapa), Igor Skatško (Haapsalu), Meelis Veilberg (Tamsalu) ja Jaanus Undrest (Sõmeru).

Õrnema soo arvestuses võitis esikoha Liis-Grete Arro (39.13, Täppsportlased). Teisele kohale platseerus Moonika Pilli (41.26, Rakvere) ning kolmandaks tuli Aseri sportlane Irina Savinits.

2,4-kilomeetrise jooksu kiiremad noormehed olid Kristian Otlot (9.02, UP Sport), Christopher Lään (9.25, Jäneda) ja Romi Aros (9.44, Rakvere spordikool).

Neiudest näitasid kiiremaid aegu Eva-Maria Saar (11.00, KF Suusaklubi), Etriin Etverk (11.20, Rakvere) ja Moona Aneth Vihlver (11.29, KF Suusaklubi).

Oma vanusegrupi parimateks osutusid laste- ja noortejooksudel Kristian Otlot, Laura Elisabeth Christel Lään, Sten Ruutupõld, Maria Liis Alt, Roger Pilt, Hedvig Altmäe, Romet Ridalaan, Ketrin Koppel, Ramon Ridalaan, Romi Vodja, Kiara Sööt, Simon Piip, Keiro Müür ja Daniil Šumilov. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles