Kõik saab alguse hoolimisest

Toomas Väinaste
, riigikogu liige, keskerakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Väinaste.
Toomas Väinaste. Foto: Meelis Meilbaum

Suur suvi on mööda saanud ja parlamendisaadikud kogunenud istungisaali. Suvekuudel tuli mul endal riigiasjadega tegelemise kõrvalt leida aega ka muude tegemiste jaoks. Tehnikahuvilisena sain mahti näiteks oma villise raamile augustikuuks kere peale panna, kuid päris valmis jõuan selle kuuekümnendate aastate auto taastamisega loodetavasti järgmiseks jaanipäevaks.

Muide, esilaternad sain sellele Pala vanavaralaadalt. Väike ringsõit Peip­si äärde oli üks väheseid reise, milleks lõppenud suvel aega võtsin. Igal inimesel, isegi poliitikul, peab olema hobi, muidu ta põleb läbi. Üks minu hobidest ongi vanatehnika kogumine ja selle taastamine.

Nüüd tuleb juba keskenduda tööle parlamendis. 17. septembril alustas riigikogu 13. koosseis oma viimast sügis­istungjärku ning komisjonide töö ja hääletusprotseduuride kõrval, mis tavapärased, on tahes-tahtmata tunda õhus juba eelseisvate parlamendivalimiste hõngu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles