Silmast silma paavstiga

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisbeli kolm minutit: selle aja jooksul sai Lisbel Serbin kõneleda Kaarli kirikus paavsti oikumeenilsel kohtumisel noortega oma elust ja mõtetest.
Lisbeli kolm minutit: selle aja jooksul sai Lisbel Serbin kõneleda Kaarli kirikus paavsti oikumeenilsel kohtumisel noortega oma elust ja mõtetest. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tapa neiule Lisbel Serbinile oli paavst Franciscuse teisipäevane visiit Eestisse eriline, sest vähe sellest, et tal oli erakordne võimalus kuulata paavsti kõnet, püha isa kuulas Kaarli kirikus tähelepanelikult tema tunnistust. Neid mõlemat kuulasid veel tuhanded inimesed. Ning nende sõnum oli üks: Jumal on leitav.

Pärast pikka kohtumisi, küsimusi ja vastuseid tulvil päeva koju jõudes asus Lisbel vastama mitmekümnele sõpradelt, tuttavatelt ja tundmatutelt tulnud sõnumile.

Kõik ikka tema kõne kohta oikumeenilisel noortekohtumisel paavstiga, kus tütarlaps oli rääkinud andestamisest haiget teinud lähedastele, Jumala leidmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles