Hoidiste konkurss ootab maitseid võistlema

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed purgid on võistlusele laekunud – neid saab veel üle anda kuni 5. oktoobrini.
Esimesed purgid on võistlusele laekunud – neid saab veel üle anda kuni 5. oktoobrini. Foto: Vladislav Musakko

Virumaa Teataja ja Käänu talu korraldatav hoidiste konkurss Paabu läheneb. Juba 6. oktoobril saab Rakvere Tšilli sügislaadal Kastani puiesteel spordihoones iga huviline tänavusi võistlushoidiseid degusteerida.

Kõikvõimalikke magusaid ja soolaseid hoidiseid võib võistluse tarvis tuua Virumaa Teataja toimetusse (Rakveres Laada tänav 27). Viimane hetk võistluspurke üle anda on 5. oktoobril kell 15.

Purgile võib kirjutada sissetehtu nimetuse ja koostise. Hoidistaja nime koos kontakt­andmete ja infoga, kas tegemist on soolase või magusa kategooria võistlustööga, palume panna kirja eraldi lehele ning anda see koos purgiga üle toimetuse töötajale, kes võistlushoidised kohapeal nummerdab. Võimalusel palume lisada retsepti või märkida hoidise koostisosad.

Žüriisse kuuluvad Virumaa söögikohtade juhid, peakokad ja muul moel toitlustusega seotud inimesed.

Eraldi hinnatakse soolaseid ja magusaid hoidiseid, eripreemia paneb Käänu talu välja parimale tšillihoidisele. Žürii jätab endale õiguse anda välja eriauhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles