Päästekomando liiget rünnati jõhkralt õhupüssist

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valuvaigistite mõju all on Albert veidike uimane, kuid liigub ja toimetab tavapäraselt. Pikutab oma pesades, maiustab pasteediga ning nurrub suure põrinaga.
Valuvaigistite mõju all on Albert veidike uimane, kuid liigub ja toimetab tavapäraselt. Pikutab oma pesades, maiustab pasteediga ning nurrub suure põrinaga. Foto: Meelis Meilbaum

Roela vabatahtliku päästekomando meeskonnaruumis valitseb nukker meeleolu. Komando kass Albert magab oma pesas nagu tavaliselt. Meeskonnavanem Kersti Lipvars räägib vaikselt, peaaegu sosinal, et mitte armastatud sõbra und segada.

Uhke paakauto Katariina peal oleva Albert Ziegleri tsentrifugaalpumba järgi Albertiks ristitud ning meeskonnaliikme au välja teeninud hiirekelder sai eile keskpäeval loomakliinikus tugevatoimelise valuvaigistava süsti, et natuke valust puhata ja magada.

Kui avastati, et valge maniski ning valgete käpaotstega Albert käib kuidagi kahtlaselt, hoides saba imelikult, nagu oleks sabaluu katki, viidi kass loomaarsti juurde läbivaatusele. Seal tabas komando vabatahtlikke aga ehmatus. Selgus, et vigastus ei ole tingitud tavapäraste kõutsikäikude ajal seltsilistega purelemisest, vaid selle oli tekitanud inimene. Tahtlikult. Alberti tagakehas oli kaks õhupüssikuuli – üks reies ja teine selgroolülide vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles