Võidu lävel seisnud käsipallurid rahuldusid viigiga

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Oolupil (vasakul) oli võimalus Viimsis mängu saatus otsustada, kuid vastaste väravavahti ta karistusviskel üle ei kavaldanud.
Vahur Oolupil (vasakul) oli võimalus Viimsis mängu saatus otsustada, kuid vastaste väravavahti ta karistusviskel üle ei kavaldanud. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meistrivõistlustel käsipallis olid neljapäeval Viimsis vastamisi turniiritabeli kaks viimast meeskonda, Viimsi/Tööriistamarket ja SK Tapa. Tulise lahingu lõppedes lahkuti platsilt 27:27 viigiga, mis andis kummalegi tiimile tabelisse hooaja esimene punkti.

Tapalastel oli võimalus kohtumine viimasel sekundil ka enda kasuks kallutada, kuid meeskonna liidri Vahur Oolupi seitsme meetri karistusviske tõrjus Viimsi väravasuul seisnud SK Tapa kasvandik Margus Õun.

Kokkuvõttes kandis Oolup SK Tapa resultatiivsemana kontole seitse, Raimond Himma kuus ning Marten Saar ja Marek Palmsalu kumbki neli tabamust.

Kolme vooru järel juhib kaheksa klubi konkurentsis meistrivõistlusi HC Tallinn, kellel on täisedu, kolm võitu. Neile järgnevad Põlva Serviti ja HC Kehra / Horizon Pulp&Paper võrdselt kahe võidu ja ühe viigiga.

SK Tapa ja Viimsi/Tööriistamarket on kumbki ühe viigi ja kahe kaotusega tabeli lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles