2008 ja 2018: raamatukogu direktori perekonda sünnib teine laps

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Seidelberg saab järelkasvu.
Perekond Seidelberg saab järelkasvu. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg ja tema abikaasa, Rakvere vallavalitsuse majandus­spetsialist Janek Seidelberg saavad teist korda lapsevanemaks. “31. detsembril 2018. aastal on meie poja sünnitähtaeg,” ütles Kaili Õunapuu-Seidelberg. Kui lapsuke tuleb ilmale aasta viimasel päeval, siis on seal peres vahva numbrimäng: lapsed on sündinud 12. kuul kümneaastase vahega: 2008 ja 2018. aastal.

Seidelbergide peres kasvab detsembris oma kümnendat sünnipäeva tähistav Tuuli. Vanem õde on ootusärevalt rõõmus. “Mingil hetkel soovib iga laps, et peres oleks veel keegi. Oled vanemana ju tähtsam,” arutles ema.

Raamatukogu direktor ütles, et ootusaeg on kulgenud kenasti, ta tunneb end väga hästi. Erilisi plaane ta ei tee, loodab vaid, et kui laps on pooleaastane, saab ta vaikselt kodus tööd teha.

“Ma ei mallanud ka esimese lapsega kolm aastat kodus olla, ma ei ole väga seda tüüpi inimene, kes ainult sellega piirduks. Mul on tore kollektiiv, töö, mida teen, mulle nii meeldib. Kui laps veidi kasvab, siis loodan mingi osaajaga tööd edasi teha. Loomulikult nii, et laps on hoitud ja töö tehtud. Mu abikaasa on selline, kes ka aitab, küll saame asjad klappima,” sõnas Õunapuu-Seidelberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles