Linn ja vald tegid ühise kriisikomisjoni

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriisikomisjoni ülesanne on muu hulgas kindlaks teha tegutsemisplaan, kui mingil põhjusel peaks katkema elanikkonna varustamine veega.
Kriisikomisjoni ülesanne on muu hulgas kindlaks teha tegutsemisplaan, kui mingil põhjusel peaks katkema elanikkonna varustamine veega. Foto: Margus Ansu / Postimees

Rakvere linn ja Rakvere vald moodustasid ühise kriisikomisjoni, mille esimene kokkusaamine toimus sel nädalal.

Rakvere vallavanem Maido Nõlvak ütles, et eesmärk on mitte igapäevastes olukordades tuld kustutada, vaid ka ette mõelda. “Kuna Rakvere linn ja vald on ühes piirkonnas ning tihedalt seotud ka Rakvere Vee ja Rakvere Soojuse teenustega, on mõistlik koos tegutseda elutähtsate teenuste osutamisel,” märkis Nõlvak.

Kriisikomisjoni esimeseks ülesandeks on töötada välja täpne tegutsemisplaan ja nõuded puhuks, kui peaks ette tulema probleeme vee- ja kanalisatsiooniteenusega. “Hiljemalt aasta lõpuks oleme täpselt kirja pannud nõuded, mida peab tegema Rakvere Vesi, kui tekib teenuse katkemine, milliseid alternatiive nad pakuvad, millal sekkub omavalitsus, millal hakatakse elanikele püttidega vett kohale viima ja nii edasi,” selgitas Nõlvak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles