Jüri Ratas tänas volikogus Kaido Höövelsoni

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson.
Kaido Höövelson. Foto: Joakim Klementi/Eesti Meedia/scanpix

Peaminister ja keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles laupäeval erakonna volikogus peetud kõnes oma erakonnakaaslastele, et on tänulik ja õnnelik, et erakonnaga on liitunud uued tulijad.  

Jüri Ratas tänas oma kõnes teiste seas ka septembris erakonnaga ühinenud Kaido Höövelsoni. "Kaido on aktiivne maaelu eestvedaja ning tugev ekspert Aasia suunal. Baruto saavutused spordis ja televisioonis on toonud Eestile palju positiivset kajastust. Olen kindel, et temast saab sama tugev tegija ka poliitikas," ütles Jüri Ratas.

Rohu külas ettevõtlusega tegelev Höövelson rääkis septembris korraldatud pressikonverentsil, et otsuse tegemisel aitas kaasa see, et maaelu on saanud talle hingelähedaseks. "Keskerakond on viimase paari aasta jooksul näidanud, et nad on valmis uuendusteks, seisma Eesti inimeste eest mitte ainult linnas, vaid ka maakohtades," põhjendas Kaido Höövelson. Ta lisas, et pole palju erakondi, kes on mõelnud, kust tuleb toit kauplustesse.

Peaministri kohta ütles Höövelson: "Jüri on tõeline spordimees ja meeskonnamängija, kelle tiimi ma tahan kuuluda."

Kuulsat meest meelitasid oma ridadesse nii mõnedki erakonnad, kuid märke tema võimalikust eelistusest oli näha augusti keskel, mil ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo kinnitas ta uueks ettevõtluse arendamise sihtasutuse nõukogu liikmeks, kus endine sumotor vahetas välja keskerakondlase Urmas Lahe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles