Vihmast ei ole pääsu, võib tulla öökülma

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihma sajab ka järgmisel nädalal.
Vihma sajab ka järgmisel nädalal. Foto: Vladislav Musakko

Järgmise nädala esimesel poolel sajab iga päev hoovihma. Kolmapäeva öösel võib tulla öökülma.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5 kuni 10, saartel ja rannikul puhanguti 17 meetrit sekundis. Sooja on 6 kuni 11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub lõunakaare tuul 3 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 10 kuni 14 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, pärast keskööd saju võimalus väheneb. Tuul pöördub lõunakaarest läänekaarde 4 kuni 9 meetrit sekundis. Sooja on 4 kuni 9, rannikul kuni 11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4 kuni 9, rannikul puhanguti 13 meetit sekundis. Sooja on 9 kuni 12 kraadi.

Kolmapäeval tuul tugevneb, lääne poolt algav sadu laieneb üle Eesti. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 7 kraadi, maapinnal kohati 0 kraadi, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles