Jooksusari jõudis Tapal finišisse

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa jooksusari on korraldaja Ainar Sepniku sõnul hästi käima läinud.
Lääne-Virumaa jooksusari on korraldaja Ainar Sepniku sõnul hästi käima läinud. Foto: Reti Kokk

Pühapäeval peetud 12. Tapa valla rahvajooksul, mille põhidistantsi pikkus oli 7,5 kilomeetrit, selgusid ühtekokku kuuest etapist koosnenud Lääne-Virumaa jooksusarja parimad.

Oma vanuseklassis kuulutati jooksusarja võitjateks Eva-Maria Saar (N16, KF Suusaklubi), Moona Aneth Vihlver (N18, KF Suusaklubi), Liis-Grete Arro (N21, Täppsportlased), Ingrid Ait (N40), Maie Alaots (N50), Ellen Matla (N60), Luule Laidro (N70), Holger Altmäe (M16, KF Suusaklubi), Erik Šumilov (M18, SK Team Yong), Dmitri Aristov (M21, Treeningpartner), Jaanus Bauman (M40), Meelis Veilberg (M50, ViKe), Rein Kriks (M60, Rakvere OK) ja Rein Kane (M70, Loksa RSK).

Maakonna jooksusarja üks käivitaja Ainar Sepnik rõõmustas, et esimene hooaeg andis kuhjaga positiivseid emotsioone. “Oleme korraldajatena igati rahul ja julgeme juba täna välja hõigata, et järgmisel aastal tuleme taas. Loodetavasti veel laiema geograafiaga meie maakonnas ning suvekuudesse lisandub mõni etapp,” kõneles Sepnik ning märkis, et sari täitis eesmärki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles