Eesti Gaasi surugaasitankla valmib sel kuul

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Gaasi esimene surugaasitankla Lääne-Virumaal kerkib Rakveres Rägavere teele.
Eesti Gaasi esimene surugaasitankla Lääne-Virumaal kerkib Rakveres Rägavere teele. Foto: Vladislav Musakko

Rakveres Rägavere teel asuval Eesti Gaasi kinnistul on mõnda aega käinud tööd maakonna esimese sõiduautode surugaasitankla rajamiseks. Pool miljonit eurot maksev tankla valmib hiljemalt selle kuu lõpuks.

“Kohe-kohe pannakse kompressorid Saksamaal treileri peale ja karavan peaks hakkama siiapoole liikuma. Eeldatavasti jõuavad need kohale oktoobri teiseks nädalaks,” ütles Eesti Gaasi juhatuse liige Raul Kotov. “Kui alguses lootsime valmis saada septembris, siis nüüd on valmimisajaks pigem oktoobri teine pool,” lisas ta.

Kotov märkis, et samal ajal kui Rakveres, valmib analoogne tankla veel Jõhvis ja Viljandis. Kolme lisanduva tankla järel on Eesti Gaasil riigis 11 surugaasitanklat.

Ettevõte on esitanud keskkonnainvesteeringute keskusele juba ka uued taotlused sooviga saada järgnevateks aastateks toetust veel kolme surugaasitankla ehituseks.

“Vaatame, kas need rahuldatakse või mitte, aga igal juhul jätkame tanklate ehitusega,” ütles Raul Kotov, kelle sõnul soovitakse järgmisena rajada surugaasitankla Põltsamaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles