LHV kaardiga saab poest võtta sularaha (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks ostude eest tasumisele saab nüüdsest LHV pangakaardiga võtta Coopi kaupluste ja Olerexi täisteenindusjaamade kassadest välja sularaha.
Lisaks ostude eest tasumisele saab nüüdsest LHV pangakaardiga võtta Coopi kaupluste ja Olerexi täisteenindusjaamade kassadest välja sularaha. Foto: Marianne Loorents

Alates eelmisest reedest on LHV pangakaardiga võimalik kauplustes koos ostuga võtta välja sularaha. Teenust pakuvad näiteks Coopi kauplused ja Olerexi täisteenindusjaamad.

Sularaha väljavõtmisel kaupmehe juures tuleb kassapidajale soovist teada anda enne tehingu PIN-koodiga kinnitamist. Kauplustes, mis sularaha väljavõtmist ei võimalda, ei saa seda teha ka LHV pangakaardiga.

Sularaha saab seda teenust pakkuva kaupmehe juures välja võtta LHV deebetkaardiga ja maksega kaarditerminalis, tehingu peab kinnitama PIN-koodiga. LHV ei võta sularaha väljavõtmise eest kaupmehe juures täiendavat tasu, küll aga kehtivad kaupmehe määratud teenustasud. Näiteks Coopi kauplustes on LHV pangakaardiga raha väljavõtmise teenustasu üks euro ja Olerexis 32 senti. Seega, kui klient ostab Coopi poest näiteks 10 euro eest kaupa ja soovib võtta ka 20 eurot sularaha, lisandub sellele üheeurone teenustasu ning kokku tuleb kaupmehele maksta 31 eurot.

LHV panga klientidel on võimalik sularaha välja võtta ka välismaal, kui kauplus seda teenust (ingl k cashback) pakub. Tähelepanu tasub kindlasti pöörata sealsetele tingimustele ja teenustasu­dele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles