Kolmapäeval tuleb jahe vihmane ilm

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilved.
Pilved. Foto: Aili Toomesso

Kolmapäeval tuleb jahe ja vihmane ilm, prognoosib ilmateenistus.

Öösel on enamasti pilves ilm. Tihedad vihmapilved levivad saartelt mandrile. Lõuna- ja kagutuul tugevneb ja puhub 6–12, rannikul puhanguti 15 m/s, Liivi lahe piirkonnas lühikest aega 20 m/s, hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 3–7, läänerannikul ja saartel kuni 9 kraadi.

Peipsi järvel lõuna- ja kagutuul tugevneb ja puhub 6–9, puhanguti 12 m/s. Laine kõrgus on 0,7–1,3 meetrit. Öösel on sadu hooti, vastu hommikut jõuab läänest tihedam vihmasadu. Nähtavus on heast mõõdukani. Sooja on 5–6 kraadi.

Päeval on enamasti pilves ilm ja aeg-ajalt sajab vihma. Sadu on kohati tugev. Hommikupoolikul pöördub tuul lõunakaarest idakaarde ja puhub 6–12 m/s, pärastlõunal alates saartest põhja ja loodesse ning tugevneb 10–15, Lääne-Eesti rannikualadel puhanguti 20–25 m/s. Sooja on 6–11 kraadi.

Peipsi järvel puhub ennelõunal tuul kagust, pärastlõunal idast ja kirdest 6–9, puhanguti 12 m/s. Õhtul pöördub tuul põhja ja tugevneb veel. Laine kõrgus on 0,8–1,4 meetrit. Aeg-ajalt sajab vihma ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 7–8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles