Ettevõtlikud naised tahavad toetada üksteist ja ühiskonda

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Virumaa Ettevõtlikud Naised korraldasid suvel oma liikmetele Männiniidu aiandis motivatsioonipäeva, kus ühtlasi prooviti kätt Mari Riina Risti (esiplaanil) juhendamisel vedela akrüülvärviga.
MTÜ Virumaa Ettevõtlikud Naised korraldasid suvel oma liikmetele Männiniidu aiandis motivatsioonipäeva, kus ühtlasi prooviti kätt Mari Riina Risti (esiplaanil) juhendamisel vedela akrüülvärviga. Foto: Heli Eigi

Virumaa ettevõtlikud naised on koondunud MTÜ-sse, et jagada omavahel infot, luua sidemeid ning pakkuda üksteisele tuge, et äri ja elu võiksid minna veel paremini. Oodatud on ka naised, kes alles kaaluvad oma äriga alustamist.

Virumaa ettevõtlikke naisi koondav mittetulundusühing asutati ametlikult tänavu suvel, ühingu tuumik on koos käinud juba mõnda aega, kuid esimene avalik üritus – ettevõtlike naiste tegemisi tutvustav õhtu – korraldati Rakveres eelmisel nädalal.

Üks MTÜ Virumaa Ettevõtlikud Naised asutajatest, transpordivaldkonnas tegutsev Berit Soosaar märkis, et ühelt poolt on Virumaa ettevõtlike naiste eesmärk oma sotsiaalset elu elavdada, teiselt poolt jagada ettevõtlusega seotud sisulist infot ning pakkuda mentorlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles