Olematu ujula saab katuseraha (4)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Pärt käis tema nime kandma hakkava kontserdimaja rajamise lepingule alla kirjutamas vähem kui kuu aja eest, nüüd on valitsus otsustanud toetada hoone projekteerimist 100 000 euroga.
Arvo Pärt käis tema nime kandma hakkava kontserdimaja rajamise lepingule alla kirjutamas vähem kui kuu aja eest, nüüd on valitsus otsustanud toetada hoone projekteerimist 100 000 euroga. Foto: Vladislav Musakko

Valitsuskoalitsioon on asunud valimiste eel usinalt katuseraha jagama ja üht-teist pudeneb ka Lääne-Virumaale. Muu hulgas ka Tapa ujulale, millest keegi eriti midagi ei tea.

Tapa ujula projekteerimiseks on järgmise aasta riigieelarvesse kirjutatud 200 000 eurot. Tapa vallavanema kohuseid täitev abivallavanem Riho Tell ütles, et niisuguse eraldise leidmine riigieelarvest oli talle paras üllatus. “Ujula on meil plaanis küll, aga ei ole selgeks räägitud, kelle vahenditega ja kuidas seda tehakse,” kõneles Tell.

Ta lausus, et juttu on olnud kaitseväe huvist ujula vastu, räägitud on ka võimalikust erakapitali kaasamisest, ühtegi konkreetset otsust aga veel ei ole.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles