Vinni valla lastel ja noortel on võimalik taas osa saada tasuta ujumistreeningutest

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni spordihoone ujula.
Vinni spordihoone ujula. Foto: Marianne Loorents

Vinni vald osaleb ka sel õppeaastal Eesti noorsootöö keskuse projektis, nii et valla lastel ja noortel on võimalik osa saada tasuta ujumistreeningutest Vinni spordikompleksis. Ujumistreeningud toimuvad Vinni ujulas kord nädalas 11. oktoobrist kuni aprillini ning sinna on oodatud ujumisoskust omandama ja täiendama 7–27-aastased lapsed ja noored üle valla.

Vinni noorsoo- ja spordinõuniku Uno Muruvee sõnul oli möödunud õppeaastal sama programmiga ujumis­treeningutel üle saja osaleja. “See näitas, et noortel on huvi ujumise vastu olemas, ja innustas valda ka tänavu ujumistreeninguid projekti toel korraldama,” lausus Muruvee.

Uno Muruvee sõnul organiseerib vald neile noortele, kelle elukoht jääb Vinni keskusest kaugemale, sõidu ujumistreeningutele ja tagasi koju.

Ujumistreeningute korraldamist rahastab haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti noorsootöö keskuse ellu viidav Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastatud programm “Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles