Läti kõige lillelisem artist musitseerib Rakveres potitaimedega

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Waterflower esineb Rakveres.
Waterflower esineb Rakveres. Foto: Erakogu

Reedel astub minifestivali Sügishurm Rakveres raames Rakvere kultuurikeskuse lavale üks esimesi soolonaisartiste Läti elektroonilises muusikas Sabine Moore projektiga Waterflower, mille üheks eripäraks on potitaimede muutmine vastavate andurite abil puutetundlikuks süntesaatoriks.

Sabine Moore on loonud Waterflower esinemise ajaks paralleelse imago ja iseloomu. Seda rõhutavad lavakujunduses kasutatavad kostüümid ning artisti omanäolised soengud ja peaehted, mis on otseselt seotud tema muusika teemadega. Videoanimatsioonides kuvatavateks teemadeks on loodus ja teadused ning nende vastastikune mõju.

Sügishurm Rakveres on minifestival kaamose ennetamiseks ning muusikaline leevendus pärast ekstreemset suve karmi talve eel, kahe äärmuse vahetudes – rõhutamaks, et Rakvere on atraktiivne ja mõnus kultuurinautlemise koht igal aastaajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles