Noorte innukus, pühendumus ja kirg vormivad aasta tegijaid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte inspiratsioonipäeval Rakvere teatris esines hulk tiivustajaid, teiste hulgas muusik Stig Rästa.
Noorte inspiratsioonipäeval Rakvere teatris esines hulk tiivustajaid, teiste hulgas muusik Stig Rästa. Foto: Meelis Meilbaum

Noorte inspiratsioonipäeval tõsteti esile neid, kes on teisi innustanud

Alex Tervinskyl olid just loengud läbi saanud ja ühika poole minnes luges ta telefonist meile. Üks oli tulnud Rakverest ja andis talle, kes ta Suurbritannias asus, teada, et ta on Lääne-Virumaa 2017. aasta noor tegija. Mõistagi valdas teda vägev emotsioon – üllatuse ja siira rõõmu võimas segu. “Loen sellest välja, et liigun õiges suunas,” märkis Alex Tervinsky.

Aasta noorteühenduse nimetuse sadamalinna viinud Kunda Meresõprade Klubi on mitmekülgsusega silma jäänud omanäoline ühendus. Viru-Nigula valla kultuuri- ja noorsootöö juht Keio Soomelt ütles, et noored saavad sellises klubis praktilisi oskusi ja teoreetilisi teadmisi, mis seotud mere, laevanduse ja kalandusega. Nad on õppinud, kus ja millega tohib õngitseda, proovinud ise teha meremehesõlme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles