Rahvamajas jutustatakse Võrumaa pere lugu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rahvamajas tuuakse lavale lugu mullast, maast ja õunapuudest, mis elusaatuste tummad tunnistajad. Foto on illustratiivne.
Rakvere rahvamajas tuuakse lavale lugu mullast, maast ja õunapuudest, mis elusaatuste tummad tunnistajad. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Reedel, 12. oktoobril algusega kell 20 ja laupäeval, 13. oktoobril algusega kell 19 toob Alle- Saija teatristuudio Rakvere rahvamajas lavale näitemängu “... ja õunapuud õitsevad: ühe Võrumaa pere lugu”.

See on traagiline lugu, mis kirjeldab paljude eesti perede elu.

Juttu tuleb ühe suguvõsa kangetest naistest, kes on igasuguste aegade, olude ja saatuselöökide kiuste elu edasi kandnud ning toime tulnud.

Ühtlasi on see lugu kehvades oludes võrsunud eesti meestest, kellesse vaesus on toonud protestivaimu ja igatsuse parema tuleviku järele. See lugu on maast ja mullast ning õunapuudest, mis on ühes vanas taluaias olnud erisuguste elusaatuste tummadeks tunnistajateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles