Teeremont aitab politseil hõlpsasti rahakotti täita (2)

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas sellisel teelõigul, kus töödega ilmselgelt juba lõpule jõutud, on kiiruspiirang 70 kilomeetrit tunnis ikka põhjendatud?
Kas sellisel teelõigul, kus töödega ilmselgelt juba lõpule jõutud, on kiiruspiirang 70 kilomeetrit tunnis ikka põhjendatud? Foto: Vladislav Musakko

Tähelepanelikud roolikeerajad on märganud ka Lääne-Virumaal, et teetöödeks kehtestatud kiiruspiirangud ei ole alati põhjendatud – töömees ööpäev läbi objektil ju ei viibi.

Vähe sellest – liiklusmärgi juures passib politseinik ja karistab selle eirajat. Võib ka mõelda, et politsei valib sellised kohad välja sihilikult, et manti võtta.

Põhjendatusest rääkides: kohalikud inimesed ju teavad, et kui hommikul tööle sõita, siis objektil töö käib ja teetööliste ohutuse huvides tulebki aeglaselt sõita, aga õhtul, näiteks kui teatrist tulla, on teetöölised juba ammu kadunud ja kiiruspiirang ei ole enam põhjendatud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles