Rakvere valla kogukonnad muutuvad aktiivsemaks

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogukonnapäev, kus tegutsemiseks indu saadi, peeti suvel Ubja külakeskuses. Esiplaanil Ubja külaseltsi Linda eestvedaja Merli Tammemägi.
Kogukonnapäev, kus tegutsemiseks indu saadi, peeti suvel Ubja külakeskuses. Esiplaanil Ubja külaseltsi Linda eestvedaja Merli Tammemägi. Foto: Arvet Mägi

Ühisel tegutsemisel on edasiviiv jõud ja kogukondade tegutsemisel on Rakvere vallas käima lükatud nii mõnigi projekt, mis toob piirkonda näiteks laste mänguväljaku ja kettagolfiraja.

Rakvere vallavanem Maido Nõlvak ütles, et kogukonnatemaatika on tema kolme prioriteedi seas – ja juba mitme aasta jooksul. Enne kui temast sai vallavanem, oli tal idee korraldada kogukonna elavdamiseks üritus.

“Olen kogukonnausku inimene, nagu ka meie president on toonitanud kogukondade olulisust,” lausus Maido Nõlvak, kes tahab anda impulsi Rakvere valla aktivistidele, et piirkondade areng hoogustuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles