Tapa sakutas meistriliigas Aruküla/Audentest

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Tapa (oranžis)
SK Tapa (oranžis) Foto: Vladislav Musakko

Spordiklubi Tapa Eesti meeste meistriliiga käsipallitiim oli täna kodusaalis tublisti üle Aruküla/Audentese meeskonnast. 

Tapal algas kohtumine täpselt nii, kuidas eeldati – tasavägiselt. Noored võõrustajad töötasid tõhusalt kaitses, eriti osavad oldi vastaste tagaliinivisete blokeerimisel. Aruküla/Audentes oli ka muidu suurtes raskustes rünnakute realiseerimisega, mitmel korral saadeti üks-üks-olukorras pall posti või latti. Esimesena sai suurema kui üheväravalise edu Tapa, minnes Endrik Jaanise karistusviskest 14. minutil 8:6 ette.

Viigini külalised enne vaheaega ei jõudnud, samas ei saanud Tapagi enam kui kolme silmaga ette, ehkki võimalusi oli. Kodumeeskond läks puhkepausile 14:12 eduseisus, pommitamisvõistlust pidasid Vahur Oolup ja Martin Kalvet, kes olid oma meeskonna kasuks visanud vastavalt kuus ja viis väravat.

Teise pooltunni alguski ei ennustanud veel ühe meeskonna selget üleolekut. Üheks murdemomendiks võinuks olla 36. minut, kui Oolup kaheks minutiks eemaldati, ent Aruküla/Audentes ei saanud sisse karistusviset ja muudki rünnakud sumbusid pallikaotuste tõttu. Tapa hakkas vahet suurendama ega lubanud vastaseid enam ohtlikusse lähedusse.

Kodumeeskond sai kindla, 32:23 võidu ning on nelja vooruga kogunud kolm punkti ehk sama summa, mis mullu kogu hooajaga.

Tapa resultatiivseim oli seekord 11 korda palli väravasse saatnud Vahur Oolup. Seitsmel korral tabas Marten Saar. Viie tabamusega oli abiks Endrik Jaanis ning neljal korral skooris Ivary Volkov. Marek Palmsalu viskas kolm, Tanel Kari ja Marek Puieräst viskasid kumbki ühe värava.

Vastaste parim oli seitse korda tabanud Martin Kalvet.

Eesti meistriliiga 5. vooru mäng on tapalastel 1. novembril Põlva Serviti vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles