Rakvere tohter Tõnis Pruler liitus Isamaaga

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Pruler.
Tõnis Pruler. Foto: Erakogu

Rakvere haiglas kõrva-nina-kurguarstina töötav Tõnis Pruler liitus Isamaaga.

Tõnis Pruleri sõnul soovib ta anda oma panuse mõistuspärase konservatiivse eluvaate toetuseks, mida Isamaa erakond esindab. "Mind häirib ebaproportsionaalselt vastanduv, räuskav ja kõike materdav konservatiivsus, mis väliselt edukalt laineid lööb. Aktiivse kogukonna liikmena on mulle oluline mõistuspärane konservatiivsus, soovin, et see jõuaks enam inimesteni ja ka riigikogusse. Liitusin Isamaaga, et ratsionaalsel mõtlemisel ja mõistlikul meelel oleks enam kõlapinda," ütles Tõnis Pruler.

Riigikogu liikme ja Rakvere piirkonnajuhi Marko Pomerantsi sõnul on vanasõna "Kes teeb, see jõuab" pärit Arkna kandist ja alguse saanud Tõnisest. "Muidugi on kohti, kus temast kasu pole, näiteks Rakvere kammerkoor Solare bassirühmas, sest ta on tenor. Ta on Rakvere linnavalitsuse liige, tunnustatud kõrva-nina-kurgutohter (see on neil pereviga), Waldorfi koolis asine lapsevanem ja hea abikaasa. Süda on tal õiges kohas. Isamaale on Tõnise ühinemine meiega heaks päevaks," ütles Marko Pomerants.

Tõnis Pruler on lõpetanud Tartu ülikooli 2006. aastal ja erialase residentuuri 2009. aastal ning alates sellest ajast töötab ta Rakvere haiglas kõrva-nina-kurguarstina. Tõnis Pruler on Rakvere linnavalitsuse liige ja Rakvere Waldorfi kooli nõukogu liige ning üks selle kooli loojatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles