Eesti toiduliidu neljandat korda välja antud südamega tegija tiitli pälvis Farmi Annikveres tegutseva juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja, kes on ettevõttesse panustanud juba 33 aastat.
Tellijale
Südamega tegija on kogenud juustumeister
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Annikvere juustutsehhis Mare Rajale tänukirja üle andnud Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp kõneles, et toidusektoris ja toiduainetööstuses tegutseb ligi 14 000 inimest, kes teevad iga päev tööd selle nimel, et eestlaste toidulaud oleks kaetud, ja mitte ainult kaetud, vaid väga mitmesuguste toiduainetega.