Südamega tegija on kogenud juustumeister
 

Mare Raja (lilledega) ütles, et juba nominendiks valimine oli talle tunnustus. Tiitli pälvimine oli aga midagi sellist, millest ta poleks osanud unistadagi.

FOTO: Vladislav Musakko

Eesti toiduliidu neljandat korda välja antud südamega tegija tiitli pälvis Farmi Annikveres tegutseva juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja, kes on ettevõttesse panustanud juba 33 aastat.

Tellijale

Eile Annikvere juustutsehhis Mare Rajale tänukirja üle andnud Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp kõneles, et toidusektoris ja toiduainetööstuses tegutseb ligi 14 000 inimest, kes teevad iga päev tööd selle nimel, et eestlaste toidulaud oleks kaetud, ja mitte ainult kaetud, vaid väga mitmesuguste toiduainetega.

Mare Raja on üks neist, kes eestlaste toidulaua eest hoolt kannab, ja ta on üks neist, tänu kellele on Eestis omamaise toiduga väga hästi – eriti hästi on sellega piimandussektoris. “Seda valget kulda, mida meil Eestis on väga palju ja mis on väga kõrge kvaliteediga, meil õnneks jätkub,” lausus Potisepp.

Tagasi üles