Rakvere vald investeerib hooldekodusse ja kooli

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhtna hooldekodule on plaanis paigaldada järgmisel aastal päikesepaneelid, mis rahuldaksid asutuse kogu energiavajaduse.
Uhtna hooldekodule on plaanis paigaldada järgmisel aastal päikesepaneelid, mis rahuldaksid asutuse kogu energiavajaduse. Foto: Mailiis Ollino

Rakvere vallavolikogu kehtestas eelarvestrateegia järgmiseks neljaks aastaks. Volikogu esimees Peep Vassiljev selgitas, et 2019. aasta olulisimad investeeringud on seotud hooldekodu ja haridusasutustega.

Plaan on renoveerida Uhtna hooldekodu fassaad koos ventilatsioonisüsteemiga ja paigaldada päikesepaneelid, mis rahuldaksid hooldusasutuse elektrivajaduse.

Samuti on prioriteet Uhtna põhikooli sisetööde tegemine, Veltsi ­lasteaed-algkooli sanitaarruumide uuendamine ning Lasila kooli küttesüsteemi ümberehitamine ja sademevete ärajuhtimissüsteemi rajamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles