Perearsti silmad säravad juba enne tervisekeskuse avamist

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile võttis Väike-Maarja tervisekeskuses patsiente vastu praegu lapsehoolduspuhkusel viibiva perearsti Kaja Laari asendaja Mirjam Madilainen.
Eile võttis Väike-Maarja tervisekeskuses patsiente vastu praegu lapsehoolduspuhkusel viibiva perearsti Kaja Laari asendaja Mirjam Madilainen. Foto: Vladislav Musakko

Väike-Maarja valla inimesed saavad alates sellest kuust terviseteenuseid põhjaliku värskenduse läbinud tervisekeskuses, mille ametlik avamine seisab veel tegevusloa taga. Kolm kohalikku perearsti – Mall Lepiksoo, Piret Mets ja Kaja Laar – seadsid ühes pereõdedega oma praksised uue keskuse ruumidesse sisse mõne nädala eest.

Hubase puhta majaga harjub tasapisi seda külastav vallarahvaski. Doktor Mall Lepiksoo ütles, et temal võttis kolimine nädala. Abiks olid pereliikmed. “Vanade paberite sorteerimine oli kohutav, aga nende vedamine ühest kohast teise tundus mõttetu. Lihtne, kuid mulle täielikult ebameeldiv ettevõtmine. Jõudsime siiski kolitud,” rääkis ta.

Lepiksoo kinnitusel on kõik uus ilus ja tore. Samuti ollakse ise rõõmsad. “Vanad ruumid olid nagu Soodom ja Gomorra, mis küll patsientidele õnneks silma ei paistnud: kõik need kaardid ja dokumendid lebasid meil kardinate taga ja voodite all ja seinad olid riiuleid täis. Praegu oleme jumala normaalsetes tingimustes,” lausus maakonna suurima nimistuga perearst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles