Rongireisijate arv Narva liinil kasvas üle kahe korra (1)

Aivar Ojaperv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elroni rongidega on sel aastal tehtud üle 300 000 sõidu enam kui möödunud aasta samal perioodil, teatas ettevõtte pressiteenistus. Enim on sõitjate arv kasvanud Narva ja Tartu suunal.

Suurima kasvu teinud Tallinna-Narva liinil on nimetatud ajavahemikus tehtud 366 000 sõitu, reisijate arv on seejuures rohkem kui kahekordistunud. Tallinna-Tartu liini sõitjate arv on samuti kasvanud enam kui 10 protsendi võrra.

„Oleme kõvasti pingutanud, et reisijad endiselt ronge eelistaksid. Kuigi mõnel pool on sõitjate arv viimastel kuudel ka langenud, näeme tervikuna siiski nõudluse kasvu ja vajadust tihedama sõiduplaani järele,“ sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Reisijate paremaks teenindamiseks kavandame alates detsembrist tihendada sõiduplaani nii Tallinna ja Tartu kui ka Tallinna ja Rapla vahel. Uue ekspressrongi toome ka Tallinna-Viljandi liinile, mis viib reisijad ühest linnast teise vähem kui kahe tunniga. Kiirete ühenduste järele on suur nõudlus, seda näeme nii Tartu kui ka Narva suunal.“

Elroni piletitulu ulatus üheksa kuuga 12 miljoni euroni, mis on 23 protsenti enam kui möödunud aastal. (VT)

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles