Palmse kaminaõhtul kõneleb Narva peaarhitekt

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva piiripunkt.
Narva piiripunkt. Foto: Mihkel Maripuu

Palmse Park-hotellis toimub reedel, 26. oktoobril algusega kell 18 kaminaõhtu, mille külaliseks on Narva peaarhitekt Ivan Sergejev.

Ivan Sergejev lõpetas Eesti kunstiakadeemia arhitektuuri ja linnaplaneerimise alal 2010. aastal ja tegi magistritöö USA-s Virginia polütehnilises instituudis. Ta on töötanud arhitektuuribüroodes OMA (Office of Metropolitan Architecture New York), Rotterdami arhitektuuribüroos ja osaühingus A. Alver Arhitektid. Alates 2016. aastast on ta Narva peaarhitekt.

Õhtu teemaks on Narva ja selle areng linna peaarhitekti pilgu läbi. Ivan Sergejevi sõnul on Narva osalemine projektis “Euroopa kultuuripealinn 2024” väga vajalik.

See on projekt, mis lükkab tagant kohalikku arengut. Sergejevi sõnutsi on tänu sellele projektile korraldatud kontserte ja tekkinud igasuguseid algatusi, millele inimesed on hakanud kaasa elama.

Narva kultuuripealinnaprojektil on ka oma internetileht aadressil www.narva2024.eu.

Kaminaõhtul osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine telefonil 322 3626 või e-posti aadressil info@phpalmse. ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles