Esmaspäevane tuul kompab paiguti tormi piire

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne sügis saab peaaegu et tormise lõpu.
Kuldne sügis saab peaaegu et tormise lõpu. Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipu poole ja selle lohk jõuab öösel Läänemerelt mandrile, tuues endaga puhanguti 22 meetrini sekundis küündivaid tuuleiile.

Ilmateenistuse teatel esmaspäeva öösel pilvisus tiheneb ja pärast keskööd hakkab alates Loode-Eestist vihma sadama. Puhub edela- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12-17 m/s. Puhanguti ulatuvad tuuleiilid kuni 22 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 12 kraadi.

Peipsi järvel puhub edela- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15-17 m/s. Lainekõrgus on 0,8-1,4 meetrit. Hommikul hakkab vihma sadama ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 5-8 kraadi.

Esmaspäeva päeval alates saartest pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Tuul pöördub läände ja nõrgeneb 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15-17 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul läände ja nõrgeneb 5-9, puhanguti 12 m/s. Lainekõrgus on 0,8-1,4 meetrit. Sajab vihma. Nähtavus mõõdukas. Sooja on 9-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles