Volikogu kinnitas Tapa vallavalitsuse uued liikmed

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vallavolikogu kinnitas vallavalitsuse uued liikmed. Teiste hulgas hakkab omavalitsuse tööd juhtima varemgi valitsusse kuulunud ettevõtja Marika Tali.
Tapa vallavolikogu kinnitas vallavalitsuse uued liikmed. Teiste hulgas hakkab omavalitsuse tööd juhtima varemgi valitsusse kuulunud ettevõtja Marika Tali. Foto: Tairo Lutter

Tapa vallavolikogu kinnitas esmaspäevasel istungil vallavalitsuse struktuuri ja liikmete arvu. Vallavanem Riho Telli kõrval on vallavalitsuses esialgu kolm uut liiget. Neile makstava hüvitise suurus varem makstuga võrreldes ei muutunud ja on 300 eurot kuus.

Vallajuhi esitatud vallavalitsuse liikmekandidaatidest viibisid kohal, tutvustasid ennast ja vastasid volinike küsimustele Tapalt pärit Tallinna Lasnamäe komando päästja Janar Safronov, kes kandideeris kohaliku omavalitsuse valimistel Tapa vallas keskerakonna nimekirjas, Tamsalu lasteaia Krõll majandusjuhataja Sirje Klemmer ning Tapal pitsakohvikut pidav kohalik ettevõtja Marika Tali (mõlemad valimisliit Koostöö).

Kõigi kolme kandidatuur sai volikogult ka heakskiidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles