Päästjad harjutasid koostööd kiirabi ja politseiga

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeõppusel Kadrinas olid legendi järgi kokku põrganud kaks sõiduautot.
Päästeõppusel Kadrinas olid legendi järgi kokku põrganud kaks sõiduautot. Foto: Meelis Meilbaum

Eile lõunal korraldas Ida päästekeskus Kadrinas Tapa–Rakvere maantee ristmikul, mis on Rakvere poolt lähenedes enne ringteed, liiklusõnnetusõppuse, et harjutada pritsimeeste koostööd politsei ja kiirabiga.

Õppuse juht, Ida päästekeskuse valmisoleku büroo peaspetsialist Ivar Innusaar rääkis, et õppusest ette ei teatatud ja see tuli osalejatele üllatusena. Innusaare sõnul tekkis päästjatel vahetult enne õppust siiski väike kahtlus, et midagi on teoksil, sest teele olid paigutatud autoromud: Opel ja Chrysler.

Legendi järgi oli kõrvalteel liikunud Chrysleri juhti tabanud terviserike ja ta oli sõitnud peateele, kus liikunud Opeli juhil ei olnud õnnestunud enam kokkupõrget vältida ja ta oli Chryslerile külje pealt sisse sõitnud.

Innusaare sõnul jõudsid esimestena kohale Kadrina vabatahtlikud päästjad, kel on ka liiklusõnnetusele regaeerimise võimekus ja kes alustasid Chryslerist nelja kannatu väljalõikamist.

Innusaare sõnul õppuste kokkuvõtteid alles tehakse, kuid esmapilgul oli päästetöö sujunud. "Info liikus," tõi Innusaar positiivse näite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles