Epp Mäe maadleb MM-il pronksmedalile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäel on kodus olemas juba maailmameistrivõistluste ja Euroopa meistrivõistluste hõbemedal.
Epp Mäel on kodus olemas juba maailmameistrivõistluste ja Euroopa meistrivõistluste hõbemedal. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ungaris Budapestis peetavatel maailmameistrivõistlustel kaheksandikfinaalis Tudust pärit Eesti parima naismaadleja Epp Mäe (–76 kg, SK Wesenberg Wrestling) seljatanud maailmameister Adeline Maria Gray pääses kullamatšile ja Mäe sai võimaluse võitlust jätkata miinusringis.

Eile astuski Mäe matile kasahhitar Elmira Sõzdõkova vastu ja lahkus sealt võiduga 5:3. Ees ootab seega pronksimatš Rio olümpiakulla, kanadalanna Erica Elizabeth Wiebe vastu.

Epp Mäel on kodus juba maailmameistrivõistluste ja Euroopa meistrivõistluste hõbemedal. Kahel viimatisel suurvõistlusel on Mäe naistemaadluses saavutanud viienda koha.

“Eesmärgid peavad alati kõrged olema, mis sportlane sa muidu oled. Muidugi soovin medalit,” ütles ta enne maailmameistrivõistlusi Postimehele.

“Samas tean, et mullusest saab olema märksa raskem. Siis oli puudujaid, nüüd on kõik paremad kohal ja kaalu vahetanud sakslasest maailmameister juures. Matile astub koguni 15 MM-i medaliomanikku,” rääkis Epp Mäe.

“Aga lähen julgelt peale ja püüan mitte üle mõelda, vaid keskenduda parasjagu matil toimuvale.” 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles