Rakvere jõudis karikasarjas veerandfinaali

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jõudis karikasarjas veerandfinaali.
Rakvere jõudis karikasarjas veerandfinaali. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Võrkpalliklubi alistas täna õhtul koduväljakul Eesti karikasarja esimese ringi korduskohtumises 3:0 TalTechi meeskonna ja jõudis veerandfinaali.

Veerandfinaalis läheb Rakvere vastamisi Saaremaa Võrkpalliklubiga.

Meeste karikavõistlustel osaleb seekord kuus meeskonda Credit24 meistriliigast ja neli esiliigast. TalTech ja Rakvere olid seejuures ainsad Credit24 meistriliiga klubid, kes omavahel kohe avaringis kohtusid.

Teise tabelipoolde loositi meistriliiga klubidest Bigbank Tartu ja Pärnu VK. Bigbank ootab oma veerandfinaalivastast paarist LotusTimber/Neemco SK – Tallinna Ülikool, kes mõlemad kuuluvad esiliigasse.

Kuni finaalini mängitakse kodus-võõrsil-süsteemis ning edasi pääseb kaks võitu saanud võistkond. Juhul kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, läheb edasi suurema punktide arvuga võistkond. Punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Kaheksandikfinaalid peavad olema mängitud 29. oktoobriks, veerandfinaalmängud peetud 16. novembriks ja poolfinaalmängud 10. detsembriks. Karikafinaalid toimuvad 22. detsembril. Finaalmängude paik selgub pärast poolfinaale: 2018. aasta karikafinaalid peetakse selle meeskonna kodusaalis, kes lõpetas 2017/2018. hooajal Eesti meistrivõistlused kõrgemal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles