Piltuudis: spordikeskusesse soetati uut inventari

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikeskuses on uus treeninguvahend – batuut.
Rakvere spordikeskuses on uus treeninguvahend – batuut. Foto: Margus Martin

Rakvere spordikeskuse sisekergejõustikuruumi laiemasse osasse, kus on samuti teivas- ja kõrgushüppepaik, paigaldati sügisvaheajal uue treeninguvahendina batuut.

Rakvere spordikooli direktor Jaak Vettik rääkis, et batuut võimaldab treeningut mitmekesistada ja annab lastele hea kehakooli. "Selle abil saab õppida, kuidas kontrollida keha, kui ei olda maaga kontaktis ja mida tuleb selleks täpselt teha. Meil on siin üks väike poiss, kes suutis vana pisikese trampoliiniga teha õhus kaks saltot enne, kui maandus. Enamik maandub ikka tavaliselt selili," ütles ta.

Ligemale 10 000 eurot maksma läinud Eurotrampi batuudi ostu rahastasid huvihariduse edendamise vahenditest Rakvere linn ja spordikool.

Lisaks vahetati välja vana, umbes 15 aastat kergejõustiklasi auga teeninud teivashüppepaik. Prantsusmaa spordiinventari tootja Dimasport tarnitud uue teivashüppe võistluspaiga maksumus oli 15 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles