Pildid: Andres Sõber ja Kadrina Karud tõid saali rahvast täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber pidas Kadrina Karudega laupäeval Eesti teise liiga meistrivõistlustel põnevusheitluse Rae Koss/Hansaviimistlus vastu ja saavutas magusa võidu.
Andres Sõber pidas Kadrina Karudega laupäeval Eesti teise liiga meistrivõistlustel põnevusheitluse Rae Koss/Hansaviimistlus vastu ja saavutas magusa võidu. Foto: Meelis Meilbaum

Sellist põnevust, nagu valitses Kadrina spordihoones laupäeva pärastlõunal, ei mäleta aleviku spordilembene rahvas vist juba tükk aega.

Igatahes polnud neil, kes jala üle saali läve tõstsid, põhjust hiljem kahetsust tunda: kohalik meeskond Karud võitis peatreener Andres Sõbra juhendamisel Eesti teise liiga meistrivõistlustel neile külla sõitnud tiimi Rae Koss/Hansaviimistlus 77:69.

Olgugi, et Eesti korvpallisõbrad on kõrgel tasemel mängude ära harjunud, kas matše teleri vahendusel jälgides või mõnda Euroopa kossumekasse kohapeale euroliiga mänge vaatama sõites ning vahetult kaasa elades, suudab aeg-ajalt üllatusi pakkuda ka kohalikul tasemel korvpall.

Täpselt nõnda, nagu laupäeval Kadrinas lahti rullunud ja publiku poolt varmalt juba korvpalli euroliiga minimudeliks (platsil rassisisid ja andsid lisaks eestlastele tooni üks ameeriklane, lätlane ja albaanlane) ristitud heitluses, mida jälgis täismaja, umbes sadakond pealtvaatajat.

Karude rivistuses esmakordselt platsil käinud noor USA pallur Nikeem De Leon viskas debüütmängus 12 punkti. 

Loe üksikasjalikumat reportaaži põnevast sündmusest ja selle ümber toimunust juba uue nädala Postimehest ning Virumaa Teatajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles