Homme tuleb külm ja päikseline ilm

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme särab päike, ent on külm-
Homme särab päike, ent on külm- Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Skandinaavia kohal tugevnev kõrgrõhuala liigub ida poole ning toob homseks külma ja päikselise ilma.

Ilmateenistuse teatel on homme öösel sisemaal vähese pilvisusega sajuta ilm. Rannikualadel on pilvisem ning võib olla nii lume-, lörtsi- kui ka vihmasadu. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti 12, hommikul Liivi lahe piirkonnas 15 m/s. Külma on 2-8 kraadi, rannikul on paiguti oodata kuni 2 kraadi sooja. Märjad teepinnad jäätuvad.

Peipsi järvel puhub kirdetuul 5-10 m/s. Lainekõrgus on 0,5-1 meeter. Ilm on sajuta ja mõõduka nähtavusega. Õhutemperatuur on -1 kuni +1 kraadi.

Homme päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Ida- ja kirdetuul tugevneb 6-12, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Teed on kohati libedad.

Peipsi järvel puhub kirde- ja idatuul 8-11, pärastlõunal puhanguti 15 m/s. Lainekõrgus on 0,9-1,5 meetrit. Ilm on sajuta ja mõõduka nähtavusega. Sooja on 1-2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles