Tapa vallavalitsuse koosseis on paigas

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vallavolikogul on viimastel nädalatel olnud töised istungid. Kiirete aegade möödumisel taastub tavapärane rütm novembris.
Tapa vallavolikogul on viimastel nädalatel olnud töised istungid. Kiirete aegade möödumisel taastub tavapärane rütm novembris. Foto: Margus Martin

Sel kuul kolmandat korda kogunenud Tapa vallavolikogu kiitis esmaspäeval teiste eelnõude arutamise kõrval heaks vallavalitsuse uue struktuuri ja koosseisu.

Kui nädal tagasi käisid istungil end tutvustamas ja kinnitati valitsuse liikmeteks vallavanem Riho Telli kõrvale kolm kandidaati, kelleks olid Marika Tali, Janar Safronov ja Sirje Klemmer, siis seekord astusid volinike ette järgmised kolm. Nendeks olid Diana Väli-Kurnikov, Urmas Piksar ja Vello Ojamäe.

Ehkki vallajuht käis möödunud volikogu istungil potentsiaalsete liikmekandidaatidena välja Vello Ojamäe, Kuno Rooba ja Ivi Bodnja, polnud ühelgi neist võimalik istungil osaleda ja kahe viimase kandidatuur langes lõpuks üldse ära. Rakvere ametikooli direktorina töötav Rooba kinnitas, et ettepanek talle tõepoolest tehti, aga olukorda pisut analüüsides leidis ta, et koolijuhi ameti kõrvalt jääb aega valla tegemistele pühendumiseks napiks. “Kalendrisse vaadates tean juba praegu, et kolmandikul juhtudel viiekümnest nädalast ma vallavalitsuse töös osaleda ei saa,” märkis Kuno Rooba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles