Kaidi Kivioja lõpetas hooaja Tongyeongi MK-etapi 11. kohaga

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma edetabelis hoiab Kaidi Kivioja hetkel 41. ning olümpia kvalifikatsioonireitingus 27. kohta.
Maailma edetabelis hoiab Kaidi Kivioja hetkel 41. ning olümpia kvalifikatsioonireitingus 27. kohta. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Karjääri parimat hooaega nautinud Kaidi Kivioja pani tänavusele triatloniaastale punkti Lõuna-Koreas Tongyeongis, kus ta saavutas MK-etapil 11. koha.

Karjääri parimat hooaega nautinud Kaidi Kivioja pani tänavusele triatloniaastale punkti Lõuna-Koreas Tong­yeongis, kus ta saavutas MK-etapil 11. koha. Eestlanna finišiajaks kujunes tund ja 38 sekundit, millega ta kaotas etapivõidu võtnud jaapanlannale Ai Uedale minuti ja ühe sekundiga.

Päeva parima rattaaja toel hoidis Kivioja end kõrgeimas mängus kuni viie kilomeetri pikkuse jooksudistantsini, kus kümmekond konkurenti suutsid seekord näidata nobedamaid jalgu kui tema. Lõpujoone 11. kohal ületanud Kiviojal jäi poodiumikohast puudu 37 sekundit.

“Üheteistkümnes koht pole tänavust hooaega arvestades kindlasti minu parim, aga ka mitte halvim sooritus,” võttis esikümnest esimesena välja jäänud Kaidi Kivioja aasta viimase võistluse lühidalt kokku.

Maailma edetabelis hoiab 25-aastane eestlanna praegu 41. ning olümpia kvalifikatsioonireitingus 27. kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles