Juunioride lauatennisetiim võitis pronksi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pronksi saanud tiimi edusse andsid panuse treenerid Tatjana Tšistjakova ja Kristo Kauküla ning mängijad Stella-Marii Hanson (vasakult teine), Kristina Andrejeva (taga) ja Raili Nurga.
Pronksi saanud tiimi edusse andsid panuse treenerid Tatjana Tšistjakova ja Kristo Kauküla ning mängijad Stella-Marii Hanson (vasakult teine), Kristina Andrejeva (taga) ja Raili Nurga. Foto: Aseri Spordiklubi

Aseris selgitati pühapäeval Eesti juunioride vanuseklassi võistkondlikud meistrid lauatennises.

Läänevirulased olid oma tiimiga esindatud nii noormeeste kui ka neidude arvestuses. Aseri Spordiklubi mängijad Martin Penek, Nikita Konsa ja Nadarijan Berija said kuue noormeeste võistkonna konkurentsis neljanda koha. Kui poistel jäi medali püüdmisest seekord pisut vajaka, siis Aseri Spordiklubi ja Rakvere spordikooli neidude ühistiimi liikmete Kristina Andrejeva, Raili Nurga ja Stella-Marii Hansoni pingutusi kroonis edu ning nad võitsid viie võistkonna hulgas pronksmedali.

Esikoht kuulus Pärnu LTK Vint 90 meeskonnale ja LTK Narova naiskonnale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles