Saalihokimehed avasid hooaja

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollastes vormides ES Tulevik võitis eelmise aasta meistrit.
Kollastes vormides ES Tulevik võitis eelmise aasta meistrit. Foto: Aivar Aasma

Nädalavahetusel avasid M35+ saalihokiliiga mängijad Raasiku uues spordihoones oma kolmanda hooaja.

Eelmisel aastal Tamsalu Tuleviku nime all mänginud ES Tulevik ehk Eesti-Soome Tulevik alistas eelmise hooaja meistri Tabajad 5:3. Kuna meeskonnaga liitus ka üks Soomest pärit mängumees, muudeti ka tiimi nimi vastavaks. Kapten Argo Raudsepp tõdes, et mehed mängisid oma mängu ja võtsid selle, mille pidid – võidu.

“Kõik tegelesid väljakul oma asjadega ja kõik läks nii, nagu pidi,” nentis ta. “Head emotsioonid on, et esimene mäng kohe õnnestus. Olen kõikidega väga rahul,” rääkis Raudsepp ja lisas, et teine veerand korraks vajus käest ära, aga viimasel veerandil pandi gaas põhja.

Samas alagrupis mängiv Kadrina pidi tunnistama meeskonna Team40+ 6:2 paremust. Raudsepa sõnul olid tiimid võrdsed, kuid Team40+ tabas seekord lihtsalt paremini väravat.

Eelmisel hooajal kolmandana lõpetanud Tamsalu mängib Kadrinaga 10. novembril Kuusalus.

Eesti meeste esiliigas on Jäneda meeskond alustanud hea hooga. Kristiine spordihallis alistati 9:1 Bändidos ning 10:2 SHK Jõgeva Lootus. 11. novembril läheb Jäneda tiim Kristiine spordihallis vastamisi Valgaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles