Tamsalu vägev fitnessinaine jõudis maailma tippu

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnela Raudsepp jõudis maailma reitingutabelis wellness fitness’is kuuendale kohale.
Õnnela Raudsepp jõudis maailma reitingutabelis wellness fitness’is kuuendale kohale. Foto: SIIM KINNAS

Tamsalust pärit jõusaalisportlane Õnnela Raudsepp veetis nädalavahetuse Eesti koondisega Poolas Białystokis, kus võtsid mõõtu maailma parimad musklivoolijad. Finaalist jäi ta napilt välja.

Raudsepp osales maailmameistrivõistlustel wellness fitness’i arvestuses ja jäi napilt finaalist välja, saavutades 16 sportlase konkurentsis seitsmenda koha. Vaid üks punkt jäi tal finaalikohast puudu. Võitjaks osutus seekord Itaalia esindaja. Kõige populaarsem on wellness fitness Raudsepa sõnul aga oma sünnimaal Brasiilias.

Kui kümned ja kümned kaunid naised lähevad tiitlit püüdma, võib ju karta, et õhkkond on pingeline. Tegelikult, rääkis Raudsepp, olid osalejad üksteise vastu väga sõbralikud ning abivalmid. Näiteks sättis Raudsepp peegli ees oma juukseid, tema kõrval oli Londonist pärit fitnessinaine, kes kohe oma juukseharja pakkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles